Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 164 v6 turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 164 v6 turbo

kolegi imam seriozen problem naskoro vzex edna v6 turbo i kato svalix dvigatelq se okaza 4e e blokirala osta na turboto xodix v eedin serviz za turbini i tiq mi obqvixa mejdu 600 i 800 lev bez da sa q videli nqkoi da ima takova turbo ili da mi kaje kade da otida da go napravq ina4e trqbva da q xvurla za vtori4ni a ina4e e stra6en avtomobil
    Last edited by grays; d.m.y г., 21:21. Основание: alfa 164 v6 turbo s golqm problem

Можеш да опиташ да го разглобиш и да го раздвишиш, вероятно има прегорял слой масло по оста и то е запекло. След това само ще трябва да я закараш да и направят баланс на перките. Има шанс да се разминеш само с това и после пак...
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

сложи фото снимки да видим
      има две марки турбо за Алфа 164 до 1994 Mitsubshi turbo
      след 1994 Garret turbo ,за да не се запича маслото слагай само фулл синтетика масло
      1. Alfa Romeo 164 v6 2.0 TB средно 10л/100км

Comment

Колега,свали турбината и пробвай да раздвижиш оста,като отгоре й сипеш прясно масло.Ползвай тръбно ключе.Непрекъснато доливай по малко масълце.Колата ако не е карана известно време,вътре запича.Трябва да си поиграеш малко,но става.Аз досега две турбини съм раздвижвал.Но не ползвай към ключето лостче,само на ръка.Оста трябва като я завъртиш с пръсти откъм компресора за гайката,да се завърта с лекота с малко инерция.Успех!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
        X